2021-07-17 06:15:15• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Ma kénytelen leszel tiszta vizet önteni a pohárba

Napi horoszkóp július 17-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint megfelelő partner oldalán kivirulsz. Csak éppen azt nem tudod eldönteni, ki a megfelelő. A szingli Kos most - rá nem jellemző módon - nehezen dönt, és valahogy bizonytalan abban, mire is vágyik. Próbáld meg tisztázni magadban az érzéseidet.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Váratlan nehézségeid adódhatnak egy új kapcsolatból, vagy kalandból. Úgy látszik, minden jónak meg kell fizetned az árát. A baj azonban nem teljesen elkerülhetetlen. Ne veszítsd el a fejedet, bocsátkozz tárgyalásokba!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

A visszatérés napja lesz a szombati. Lélekben visszatérsz oda, ahonnan elszakítottad magad, és talán békét kötsz valakivel, akivel már régóta haragot tartottál. Az is lehet, hogy sikerül pontot tenni egy nyomasztó vita végére.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Saját magadon tapasztalod meg, hogy mivel jár az, ha valaki beéri féligazságokkal. Ma aztán kénytelen leszel tiszta vizet önteni a pohárba, de ez sokkal jobban sül el, mint vártad volna. A másik, legnagyobb meglepetésedre, megértőnek bizonyul.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A szerencse végre melléd szegődhet: ne legyél rest kinyújtani felé a kezed. Egy kellemes találkozás a véred is felpezsdítheti, de ne add magad át teljesen az érzésnek. Élvezd a pillanatot, de tanulj a múlt hibáiból!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

A világ változik, és ez a változás még téged sem kerül el. Hiába próbálsz meg mindig ragaszkodni, az csak akkor lehetséges, ha valamit ugyanakkor változtatsz is. A megújulást joggal várja el tőled a kedvesed is. Járj utána, mire is vágyik!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Szerelmi kapcsolatod lassan kibontakozik. Amit viszont nehezen viselsz, hogy családtagjaid folyton belekotyognak a döntéseidbe, mindegy, mennyi idős vagy, valaki mindig megtalál kéretlen tanácsaival. A kedvességed az, ami ilyen hatással van az emberekre.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Bizonytalan vagy, de csak azért mert folyton a külvilágnak akarsz megfelelni. Kövesd azt a bizonyos belső hangot: ma biztosan számíthatsz útmutatására. A nagy találkozások mindig végzetszerűek. Talán épp ma jön el az igazi.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Elemedben vagy és a szokottnál is pörgősebb életet élsz. Talán valami új szerelem pezsdíti a véred? Van valaki, akinek csak nehezen tudsz ellenállni. Talán ki kellene puhatolnod: lehet, hogy az illető épp így van veled.


Bak: XII. 22. - I. 19.

A baráti kapcsolataid sokkal többet jelentenek annál, semhogy holmi ostoba viták miatt feladnád őket. Ezt vedd figyelembe, mielőtt kenyértörésre kerülne sor. Mosolyszünet lehet. De a jó többet nyom a latban, mint a rossz.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Nehezen tudsz úrrá lenni változtatási kényszereden. Mielőtt újabb ugrásra készülnél az ismeretlenbe, hallgasd meg társad, jóakaród érveit is. Nem szégyen az sem, ha a vetélytársaidtól tanulsz. Csak maradj tisztességes!


Halak: II. 19. - III. 20.

Jóhiszeműséged keverhet bajba. Persze a teljes bizalmatlanság szintén nem jó stratégia. Próbáld meg megtalálni az arany középutat, ebben a megérzéseid is segítik. Te nagyon is jó emberismerő vagy, csak az idealizmusod tévútra visz időnként.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: